Veiligheid door deurbel met camera

Regelmatig komt er in het nieuws aan de orde dat criminelen op brute wijze zichzelf toegang verlenen tot woningen en appartementencomplexen door simpelweg bij de voordeur aan te bellen om met een listige smoes binnen te komen. Veiligheid door deurbel met camera kan in dergelijke onveilige situaties een belangrijke rol spelen. U kunt dan immers veel beter bepalen of de situatie rondom de persoon die bij u aanbelt wel echt veilig is.

Diverse keuzes voor veiligheid door deurbel met camera

Heeft u onlangs besloten om over te gaan tot het vergoten van uw veiligheid door deurbel met camera te installeren dan zijn er een aantal keuzes die u kunt maken. Bij het installeren van een alarmsysteem, heeft u veel keuze. Van de doe-het-zelf camera aan de deur, een deur- en raamalarm, een bewegingsmelder tot een alarmsysteem dat u kunt aansluiten op uw domotica systeem. Er zijn goedkopere en duurdere oplossingen voor het aanschaffen van veiligheid door deurbel met camera. Afhankelijk van uw wensen kunt u uw voordeur op een gebruiksvriendelijke manier beveiligen.

Op afstand bedienen

De laatste trends bij veiligheid door deurbel met camera zijn onder andere de mogelijkheid om op afstand via een app op uw smartphone of tablet uw voordeur te bedienen. U kunt dan overal vandaan op uw smartphone of tablet zien en horen wie er bij uw voordeur staat en aanbelt. In combinatie kunt u er ook voor kiezen om tevens de bediening van uw voordeur op afstand te laten plaatsvinden. Op deze wijze kunt u vanuit uw luie stoel enkel personen toegang geven die u vertrouwt. Veiligheid door deurbel met camera wordt dus steeds geavanceerder en mogelijk voor verschillende woningen of appartementencomplexen.

Professioneel advies op maat

Als u de beslissing heeft genomen om daadwerkelijk tot het aanschaffen van veiligheid door deurbel met camera over te gaan dan kan een deskundig advies van pas komen. Een deskundige installatie is van essentieel belang. Neem contact op met een professioneel installateur bij u in de buurt voor meer informatie en advies op maat.

Vraag meer informatie aan