Intercom voor thuis

Wilt u een extra beveiliging op uw huis? Een intercom is hiervoor een betrouwbaar middel. Niet alleen schrikt het inbrekers af, maar het geeft ook een veilig gevoel. Op elk moment van de dag kunt u zien of en wie er bij u voor de deur staat, zelfs op uw tablet of smartphone.

Uw voordeur maar ook een toegangshek kan worden voorzien van een intercom, waardoor u altijd weet wie er voor de deur staat.

Spionnetje

Vroeger had je ‘spionnetjes’ zodat je kon zien wie er voor de deur stond. Met de Bticino deurcommunicatie producten kijkt u gewoon op uw beeldschermpje en kunt u meteen zien wie er voor de deur staat. U kunt beslissen om wel of niet naar de deur te gaan, op afstand te communiceren met de intercom voor particulieren functionaliteit, of uiteraard direct de deur open te doen. Wel zo veilig in deze tijden.

Er zijn allerlei functies mogelijk bij een intercom voor thuis. Zo kunt u kiezen voor een extra robuuste uitvoering voor bijvoorbeeld in de stad, extra verlichting die aan gaat als er aangebeld wordt.

Bereken zelf de mogelijkheden