Over de intercomspecialist

De Intercomspecialist is een initiatief van Uw Duurzame Installateur. Uw Duurzame Installateur is een landelijk samenwerkingsverband van hoogwaardige gekwalificeerde installatiebedrijven met tussen de 8 en 60 medewerkers.

Onze installatiebedrijven hebben gemeen dat ze altijd  zich verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard op het vlak van duurzaamheid, maar niet minder op het vlak van huisautomatisering of andere trends in de installatiebranche.

Onze installateurs zijn naast Intercomspecialist ook speciaal geschoold door BTicino in het aanleggen, installeren en programmeren van BTicino deurcommunicatiesystemen. Zij weten altijd de oplossing en zullen snel en vakkundig uw intercominstallatie in werking stellen.

De Intercomspecialist en Uw Duurzame Installateur werken samen met de meest innovatieve en gerenommeerde bedrijven in de installatiebranche. Zo ook dus met BTicino. BTicino is opgericht in 1936, onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand groep, en is wereld marktleider in laagspanningsoplossingen, zoals deurcommunicatie systemen. Legrand Nederland is gevestigd in Boxtel.

Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zorgen dat u in contact gebracht wordt met één van onze installatiebedrijven bij u in de buurt.

Neem contact op met de Intercomspecialist