WiFi en 4G

Intercom via smartphone

De nieuwe Classe 300X13E van Bticino is meer dan een intercom. Met een applicatie voor op de smartphone kunnen de functies van de intercom eenvoudig worden bediend. Alle basisfuncties zijn toegankelijk. De applicatie is beschikbaar voor smartphones en tablets met een Android of iOS besturing. Zo bent u altijd verbonden met uw woning.

Functies

De Classe 300X13E heeft vele functies. Naast de basisfuncties, deur openen, verlichting, communicatie en de camerabediening zijn er nog andere functies. U kunt oproepen beantwoorden vanaf uw luie stoel of waar ook ter wereld en u kunt met uw smartphone contact leggen met de binnenpost in huis. Met uw smartphone kunt u ook het hek openen, de verlichting of het sproeisysteem activeren of de camerabeelden van de buitenpost of andere camera’s bekijken.

Het gebruik

De applicatie voor de tablet en smartphone is  eenvoudig in gebruik. Alle functionaliteiten zijn overzichtelijk als symbolen weergegeven. De applicatie werkt op WiFi en op een 3G/4G verbinding en geeft u een veilig gevoel en meer comfort.

Toepassingen

De Classe 300X13E is uitermate geschikt als volledig nieuw intercomsysteem maar ook als vervanging voor een verouderde intercom. Deze nieuwe binnenpost is koppelbaar aan de bestaande (video-) buitenposten van Bticino.