Onze intercoms

Buitenposten

Intercomsystemen houden ongenode gasten buiten. Het is een comfortabele manier om gasten binnen te laten. De systemen zijn geschikt voor bedrijven, appartementencomplexen of voor particulieren. Met de buitenposten van Bticino kunt u altijd zien en/of horen wie er voor de deur staat.

Onze buitenposten zijn degelijk, in drie verschillende kleuren te verkrijgen en voorzien van 12 functies. Dit zijn functies zoals audio en (nacht-)video, verlichting,  toetsenmodules en binnenkomen met eigen vingerafdruk. Het systeem is aanpasbaar aan ieder pand en te combineren met andere systemen.

Er zijn buitenposten met 1 of 2 deurbellen tot en met grote beldrukpanelen voor appartementencomplexen tot aan wel 50 bellen.

Download onze brochure

Binnenpost met WiFi en 4G

Classe 300 X13E is de nieuwe videofoon, die een moderne look combineert met innovatieve functies. Via de geïntegreerde Wifi-verbinding en een specifieke applicatie kan de videofoon verbonden worden met de smartphone.

Alle basisfuncties, die men terugvindt op het 7”-touchscreen, zijn ook beschikbaar via de applicatie. Classe 300 X13E is alles wat je van een typisch “Internet of Things” product mag verwachten.

 

Download onze brochure

Binnenposten audio en video

Ongeziene mogelijkheden

Het gamma Classe 100 binnenposten biedt ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage. De 4 basisfuncties samen met de 4 programmeerbare toetsen zorgen voor een intuïtief en veelzijdige bediening. Er zijn 4 modellen verkrijgbaar. Van de traditionele parlofoon met hoorn tot één toestel voor videofonie en visualistatie van energieverbruik.

Handenvrije videofoon met 7″ touchscreen

De Classe 300 binnenposten met touchscreen combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. Het toestel bestaat in 2 verschillende afwerkingen, wit en anthraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel murale montage, als montage op tafelstandaard. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation.

Download de brochure