Intercomsysteem voor VVE's

Woont u in een flat of appartementencomplex? In het kader van een veilige toegangstechniek tot uw woning is er dan vaak een intercomsysteem/ belinstallatie  voor Vereniging van Eigenaren aanwezig. Er zijn verschillende intercom systemen die worden gebruikt om maximale veiligheid aan uw voordeur te garanderen.

Deze hulpmiddelen en technologische snufjes helpen om, zolang het nog verantwoord is, zo zelfstandig mogelijk én in alle comfort en veiligheid te wonen en te leven. Het is daarom verstandig om indien een intercomsysteem of een belinstallatie voor Vereniging van Eigenaren niet aanwezig is, deze alsnog te laten installeren.

Extra veiligheid door intercomsysteem/belinstallatie  voor Vereniging van Eigenaren

Met een intercomsysteem/belinstallatie  voor Vereniging van Eigenaren, kunt u met één druk op de knop een deur op afstand openen, zonder dat u zelf naar de deur hoeft te lopen. Dergelijke systemen worden geïnstalleerd als audio- of video-intercom, zodat u nog vóórdat u op de knop drukt precies weet wie u tot uw woning toelaat.

Op deze wijze komt u niet snel voor onaangename verrassingen te staan als u een persoon toelaat die blijkbaar met verkeerde voorwendselen bij u heeft aangebeld. Dankzij het intercomsysteem moet uw bezoeker zich eerst aan uw kenbaar maken en kunt u er ook nog (indien nodig) uitgebreid mee communiceren, om slechte verrassingen zo veel mogelijk te voorkomen.

Wat is een intercomsysteem/belinstallatie voor Vereniging van Eigenaren?

Een intercomsysteem/belinstallatie voor Vereniging van Eigenaren is een apparaat waarmee eenvoudig met geluid en ook beeld op afstand bepaald kan worden of de persoon die bij u aanbelt in veiligheid tot uw woning kan worden toegelaten en waarmee deuren op afstand ontgrendeld kunnen worden.

Er zijn verschillende intercomsysteem/belinstallatie  voor Vereniging van Eigenaren beschikbaar. De belangrijkste keuze die u moet maken bij het aanschaffen van een dergelijk systeem is of u een systeem met of zonder beeld wenst. Ook is het mogelijk om middels een app op uw smartphone of tablet uw voordeur vanaf elke mogelijke locatie te bedienen.

Meer informatie?

Wenst u graag meer informatie over de verschillende soorten deuropeners en de mogelijkheden die ze bieden? Vraag een adviserend gesprek aan bij een professioneel installateur in uw buurt!

Vraag informatie aan!