Intercom voor particulieren

Deurcommunicatie? Dat is een mooi sjiek woord voor deurbel. Waar een deurbel u simpel en alleen meldt dat er iemand aanbelt die voor de deur staat, kunt u met deurcommunicatie veel meer. De naam zegt het eigenlijk al…

Spionnetje

Vroeger had je ‘spionnetjes’ zodat je kon zien wie er voor de deur stond. Met de Bticino deurcommunicatie producten kijkt u gewoon op uw binnenpost, ofwel uw beeldschermpje, en kunt u meteen zien wie er voor de deur staat. U kunt beslissen om wel of niet naar de deur te gaan, op afstand te communiceren met de intercom voor particulieren functionaliteit, of uiteraard direct de deur open te doen. Wel zo veilig in deze tijden.

Robuust

Maar met BTicino deurcommunicatie koopt u niet alleen handige functionaliteiten. U koopt ook mooi Italiaans design en een deurcommunicatie set die gemaakt is van stevige metaal. U zult hier jaren gebruik van kunnen maken, zonder dat het verkleurt of kapot gaat. En mocht u toch een keer service nodig hebben, dan heeft BTicino de oude onderdelen nog op voorraad. Dit bespaart u onnodige vroegtijdige vervangingskosten.

Vaak hoeft u niets te veranderen bij de vervanging van uw oude bel. De BTicino deurcommunicatie werkt eenvoudig op het twee- draadsysteem van de deurbel.

Specialist

Onze installateurs zijn naast intercomspecialist ook speciaal geschoold door BTicino in het aanleggen, installeren en programmeren van BTicino deurcommunicatiesystemen. Zij weten altijd de oplossing en zullen snel en vakkundig uw intercominstallatie in werking stellen. Neem snel contact op en laat u voorlichten over de mogelijkheden voor het beste intercomsysteem voor bij u thuis.

Vraag meer informatie aan