Intercom voor bedrijven

Dichte deur

Uw pand is uw visitekaartje. U heeft zorgvuldig een locatie uitgekozen en het ziet er keurig netjes uit. Wat ziet uw klant dan als eerste van uw bedrijf? Juist! Uw deurbel, oftewel uw intercominstallatie. Naast dat dit er netjes en modern uit moet zien, moet het ook altijd naar behoren werken. Want stel je voor dat die belangrijke klant voor de deur staat en uw intercom functioneert niet!

Onze BTicino intercom voor bedrijven hebben een Italiaans design en zien er geweldig uit. Daarnaast zijn ze bijzonder degelijk en gebruiksvriendelijk. De stevige metalen behuizing zorgt ervoor dat ze tegen een stootje kunnen.

Nieuwste features

U kunt de intercom voor uw bedrijf zo eenvoudig of juist zo uitgebreid laten maken als u zelf wilt! Van een simpele bel met intercom, tot video-oplossingen die foto’s maken van iedereen die op de bel gedrukt heeft. Zo mist u nooit iemand!

Specialist

Onze installateurs zijn naast intercomspecialist ook speciaal geschoold door BTicino in het aanleggen, installeren en programmeren van BTicino deurcommunicatiesystemen. Zij weten altijd de oplossing en zullen snel en vakkundig uw intercominstallatie in werking stellen. Neem snel contact op en laat u voorlichten over alle mogelijkheden voor de beste bedrijfsintercoms.

Vraag meer informatie aan