Intercom voor bedrijven

Dichte deur

Uw pand is uw visitekaartje. U heeft zorgvuldig de locatie uitgekozen en het ziet er keurig netjes uit. Wat ziet uw klant dan als eerste van uw bedrijf? Juist! Uw deurbel, ofwel uw intercominstallatie. Naast dit hij netjes en modern moet zijn, moet hij het altijd doen. Want stel nou voor dat die belangrijke klant aan de deur staat en uw intercom functioneert niet! Onze BTicino intercom voor bedrijven hebben een Italiaans design, dus zien er geweldig uit. Daarnaast zijn ze bijzonder degelijk, en zeer gebruiksvriendelijk. Stevige metalen behuizing zorgt ervoor dat ze tegen een stootje kunnen.

Nieuwste features

U kunt uw intercom voor bedrijven zo eenvoudig of juist uitgebreid laten maken als u zelf wil! Van een simpele bel met intercom, tot video-oplossingen, die foto’s maken van iedereen die op de bel gedrukt heeft. Zo mist u nooit iemand!

Specialist

Onze installateurs zijn naast intercomspecialist ook speciaal geschoold door BTicino in het aanleggen, installeren en programmeren van BTicino deurcommunicatiesystemen. Zij weten altijd de oplossing en zullen snel en vakkundig uw intercominstallatie in werking stellen. Neem snel contact op en laat u voorlichten over de mogelijkheden voor het beste intercom voor bedrijven.

Vraag meer informatie aan