Intercom binnenposten

Videofoons

De Classe 100 intercom binnenposten van Bticino zijn er in verschillende uitvoeringen. De standaarduitvoering is verkrijgbaar met 4 voorgeprogrammeerde toetsen voorzien van duidelijke iconen. Deze basisfuncties zijn het gebruik van de camera, het openen van de deur, het schakelen van het licht en handsfree communicatie. Alles draait om intuïtie.

 

 

Toepassingen

De Classe 100 is kan op de muur worden geplaatst, kan worden ingebouwd en is verkrijgbaar met een hoorn. Deze systemen zijn ook als tafelmodel beschikbaar, zodat u de deurcommunicatie altijd goed zichtbaar bij de hand hebt. De Classe 100 X12B is ook een systeem om energieverbruik te monitoren.

Classe 100 systeem

De Classe 100 is geschikt voor in elke woning. Het standaard model met kleurenscherm heeft alle functies die nodig zijn voor meer comfort en veiligheid. Wilt u geen videofunctie, dan is er een geschikte Classe 100 binnenpost met een hoorn.

 

Zichtbaarheid

Heeft u moeite met opstaan om naar de deur te gaan? Dan is er ook het Classe 100 tafelmodel. Hierbij heeft u uw intercomsysteem altijd bij de hand. Het systeem is ook verkrijgbaar in een kantelbare uitvoering. Deze is geschikt voor bevestiging op lagere hoogten, uitermate geschikt voor mindervaliden.

“De binnenpost is makkelijk te bedienen en heel overzichtelijk. Het geeft ons een veilig gevoel.
Aanpassingen zijn ook eenvoudig te doen.”

Classe 300 binnenpost

De Classe 300 van Bticino is meer dan een videofoon. Het systeem is uitgevoerd met een 7″ touchscreen. De binnenposten kunnen worden geïnstalleerd op de muur of gebruikt worden als tafelmodel op een standaard. De Classe 300 is er ook met een geheugenfunctie. Dit systeem onthoudt wie er voor de deur heeft gestaan.

Functies

De Classe 300 heeft vele functies. Naast de basisfuncties, deur openen, verlichting, communicatie en de camerabediening zijn er nog andere functies. Voorbeelden hiervan zijn het achterlaten van berichten voor andere gebruikers, het bekijken van de camerabeelden zonder dat er wordt aangebeld en het communiceren met een andere binnenpost in huis of andere woning in het complex.

Sfeerbeeld_Classe300_1

“De binnenpost is makkelijk te bedienen en heel overzichtelijk. Het geeft ons een veilig gevoel. Aanpassingen zijn ook eenvoudig te doen.”

Energiemonitoring

Het uitgebreide Classe 100 systeem is voorzien van energiemonitoring. Dit wordt visueel weergegeven. U kunt precies zien waar uw energieverbruik in zit. Dit systeem is ook verkrijgbaar als tafelmodel. U kunt overal in huis bekijken hoe het energieverbruik is.

Meer informatie

De mogelijkheden van de Classe 100 zijn eindeloos. Wilt u meer weten over welke oplossing geschikt is voor uw wensen? Neem contact met ons op en een installateur bij u in de buurt kan u verder adviseren.

“Door de buitenpost kunnen wij overdag en ‘s avonds goed zien wie er voor de deur staat. Een duidelijk beeld ook in het donker.  Lekker veilig.”