Deurbel met camera

Bedrijven zijn zich al langer bewust van praktische en veilige toegangstechnieken maar nu worden dergelijke voorzieningen ook steeds vaker gebruikt bij particuliere woningen. Een deurbel met camera aan uw voordeur, geeft u de mogelijkheid om draadloos te zien wie er bij u aanbelt en zorgt ervoor dat u zich veiliger voelt voordat u personen toegang geeft tot uw woning.

Deurbel met camera praktisch en veilig

Het is daarom verstandig om een digitale deurbel met camera of zelfs een draadloze video deurbel te installeren. Er zijn verschillende producten beschikbaar waarbij u via een video verbinding kunt zien wie er aan belt als de deurbel gaat. Zodra de deurbel aan de buitenkant wordt ingedrukt gaat de camera aan. Daarna er wordt er direct een foto gemaakt van degene die aanbelt. Vervolgens kunt u na het horen van de deurbel binnen via een kleuren beeldscherm zien wie er voor de deur staat. U kunt vervolgens ook eerst, zonder de voordeur op te doen, via de intercom praten met diegene die voor de deur staat.

Verschillende versies 

Er zijn dus verschillende versies beschikbaar. De meest gebruikte deurbel met camera heeft bovendien een WiFi verbinding en laat u via een app op uw smartphone live zien wie er voor uw deur staat en aanbelt. Zo doet u de deur niet open voor inbrekers of ongewenste gasten. En als er dan toch een onveilig persoon de deurbel indrukt, dan heeft u in iedere geval het veilige gevoel dat er een foto is genomen met de videocamera van de persoon die voor uw voordeur staat.

Aantal overvallen op woningen stijgt

Zonder u direct angst aan te willen jagen bent u wellicht op de hoogte van de stijging van het aantal overvallen op woningen in Nederland. Niet alleen deze stijging is verontrustend, maar vooral de brute wijze waarop tijdens deze overvallen de bewoners van een woning worden behandeld. Afgezien van het comfort dat door een deurbel met camera wordt geboden, speelt vooral de veiligheid bij het toelaten van personen tot uw woning een belangrijke rol. Het installeren van een deurbel met camera is dan ook een verstandige keuze!

Vraag meer informatie aan