Buitenposten

Over de Sfera buitenposten

Sfera buitenposten zijn toepasbaar voor verschillende panden. Denk hierbij aan woningen of bedrijfspanden. De Sfera buitenposten zijn degelijk, in drie verschillende kleuren te verkrijgen en voorzien van 12 functies. Dit zijn functies zoals audio en (nacht-)video, verlichting,  toetsenmodules en binnenkomen met vingerafdruk. Het systeem is aanpasbaar aan ieder pand en te combineren met andere systemen.

Vraag meer informatie aan

Toepassingen

De Sfera New heeft 12 functies die onbeperkt te combineren zijn. Het systeem is beschermd tegen stof, water en schokken. De post is eenvoudig te programmeren en te beheren.

“Door de Sfera buitenpost voelen wij ons een stuk veiliger in huis.  We weten dat ongenode gasten buiten blijven en alleen degenen toegang hebben tot de woning die wij die toegang hebben verleend”

Sfera New

SFERA New deurintercoms vallen op door gebruiksgemak, veiligheid, esthetische vormgeving en technische eigenschappen. De SFERA ‘All Metal’ deurintercom is uitgevoerd in een aluminiumlook, ‘All White’ is fris wit en ‘All Street’ is de tegenhanger in antraciet.

Vraag meer informatie aan

Toepassingen

De Sfera Robur heeft 12 funties die onbeperkt te combineren zijn. Het systeem is beschermd tegen stof, water en schokken. De post is eenvoudig te programmeren en te beheren.

“Door de buitenpost kunnen wij overdag en ‘s avonds goed zien wie er voor de deur staat. Een duidelijk beeld ook in het donker. Lekker veilig.”

Over Sfera Robur

De Sfera Robur is speciaal voor vandalisme-gevoelige omgevingen. Dit model heeft verschillende functies en is eenvoudig te combineren met andere systemen. De Robur is een flexibel systeem en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

 

Vraag meer informatie aan

Meer informatie

De mogelijkheden van de Sfera buitenposten zijn eindeloos. Wilt u meer weten over welke oplossing voor u geschikt is? Neem contact met ons op en een installateur bij u in de buurt kan u verder adviseren.