Wat is een binnenpost en een buitenpost?

Als u overweegt om een audio en of video intercomsysteem aan te schaffen dan weet u inmiddels ongetwijfeld dat er verschillende systemen op de markt zijn. Om de juiste keuze te kunnen maken dient u goed na te denken over wat voor functies bijvoorbeeld de binnenpost en buitenpost zouden moeten hebben. Maar wat is een binnenpost en buitenpost nu precies?

Wat is een binnenpost en buitenpost? De buitenpost uitgelicht

Een buitenpost is zoals het woord al doet vermoeden, buiten gemonteerd voor uw bezoeker om aan te bellen en te spreken. Een buitenpost is waterbestendig en wordt naast uw deur aan de buitenkant gemonteerd. Uw bezoeker kan gebruik maken van een eenvoudige bel en microfoon waarin hij of zij spreekt. Een camera is gemonteerd in de buitenpost als uw intercom ook videobeelden produceert, zodat u niet alleen uw bezoeker kunt horen maar ook kunt zien. Dit laatste geeft u natuurlijk een nog duidelijker beeld van de persoon die u wel of geen toegang geeft tot uw woning of appartement.

Wat is een binnenpost en buitenpost? De binnenpost uitgelicht

Een binnenpost wordt ergens in uw woning of appartement gemonteerd en biedt u de mogelijkheden om onder andere:

– beeld op te roepen
– een spraakverbinding op te zetten
– een snapshot te maken van de persoon
– door foto’s te bladeren middels de pijltoetsen

Ook is er de mogelijkheid om de binnenpost op afstand te bedienen door een app te installeren op uw smartphone of tablet zodat u overal kunt zien en horen wie er bij u aanbelt.

Audio of video intercom voor maximale veiligheid aan uw deur

Leest of ziet u ook de meest verschrikkelijke verhalen en beelden van brute overvallen aan huis? De vaak met fysiek geweld gepaard gaande misdaden zijn veelal te voorkomen door het inzetten van een audio of video intercom. Onder valse voorwendselen bellen criminelen aan, om zo tot uw woning of appartement door te dringen met alle kwade bedoelingen van dien.

Met een audio of video intercom voorkomt u dit grotendeels, doordat u voordat u de criminelen toegang geeft tot uw woning of appartement, eenvoudig vooraf informatie in kunt winnen over de persoon die toegang wenst. Bovendien worden er door de geavanceerdere systemen foto’s gemaakt van de personen die aanbellen zodat niemand meer incognito in en uit uw woning kan komen en gaan. De politie vraagt bij misdrijven steeds vaker dergelijke beelden op om misdadigers te identificeren.

Vraag informatie aan