Belpanelen voor VVE's

Belpanelen voor appartementencomplexen

Het installeren van belpanelen voor appartementcomplexen om te weten wie er aan uw deur staat te bellen, voordat u de deur opent, kan u een gevoel van extra veiligheid en zekerheid bezorgen. Belpanelen voor appartementcomplexen geven u de volle controle over wie u al dan niet toelaat tot uw appartement  en zorgen ervoor dat u niet in onveilige situaties terechtkomt als u de verkeerde persoon toegang tot uw appartement heeft verleend.

Belpanelen voor appartementcomplexen  met audio of video deur intercom

Indien u de persoon die aanbelt aan uw voordeur niet alleen kunt horen maar ook zien kunt u nog beter bepalen of en wie u toegang verleent tot uw appartement. Door het voeren van een een audio-intercom met de persoon die bij u aanbelt zorgt u ervoor dat u in de meeste gevallen wel weet voor wie of waarom u de deur opent. Toch is het niet eenvoudig om altijd op afstand te bepalen of personen die bij u aanbellen goede of slechte bedoelingen met u voorhebben. Belpanelen voor appartementcomplexen met geluid en beeld bieden u nog meer mogelijkheden om een juiste inschatting te maken.. Dankzij belpanelen voor appartementcomplexen met video intercom ziet u precies wie er staat en kunt u indien nodig ook extra (legitimatie-)bewijs vragen, zoals een badge / identificatiebewijs van een nutsbedrijf wanneer iemand uw meterstand wilt komen opnemen. Er bestaan trouwens video-intercoms met een panoramabeeld, zodat u breder dan alleen uw deuropening kunt kijken en de mogelijkheid dat zich iemand ‘buiten beeld’ probeert schuil te houden, aanzienlijk kunt verkleinen. Vaak is er ook nog een zoomfunctie voorzien.  Belpanelen voor appartementcomplexen beschikken vaak ook over een elektrische deuropener zodat u met één druk op de knop uw bezoeker kunt binnenlaten. Dit is bovendien ideaal wanneer u niet meer zo goed te been bent of als u ver moet wandelen om de deur te openen (zoals bijvoorbeeld in een flatgebouw).

Laatste innovaties van belpanelen voor appartementcomplexen

De technische ontwikkelingen staan niet stil. Belpanelen voor appartementcomplexen zijn tegenwoordig voorzien van remote control. Door het installeren van een app op uw smartphone of tablet kunt u overal vandaan zien wie er aanbelt. Dit maakt dat u ook wanneer u niet thuis bent, real time kunt zien wie er aan uw deur staat en dat u eventueel ook via uw smartphone of tablet voor iemand de deur kunt opendoen, terwijl u nog afwezig bent.

U kunt eveneens kiezen voor belpanelen voor appartementcomplexen met video deur intercom inclusief een camera- of videofunctie. Deze video deur intercom maakt iedere keer dat er wordt aangebeld, automatisch een foto / film van de bezoeker en slaat deze op in het geheugen van de hoofdmonitor.

De nieuwste innovatie is het bedienen van de intercom vanaf smartphone of tablet. Met de applicatie zijn alle functionaliteiten te bedienen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of advies op maat over welke video deurintercom het meest geschikt is voor u? Vraag gerust een adviserend gesprek aan bij een installateur in uw buurt!

Vraag meer informatie aan