Belpanelen voor VVE's

Belpanelen voor appartementencomplexen

Het installeren van belpanelen voor appartementencomplexen om te weten wie er aan uw deur staat te bellen, voordat u de deur opent, kan u een gevoel van extra veiligheid en zekerheid bezorgen. Belpanelen voor appartementencomplexen geven u de volledige controle over wie u al dan niet toelaat tot uw appartement. Zij  zorgen ervoor dat u niet in onveilige situaties terechtkomt als u de verkeerde persoon toegang tot uw appartement heeft verleend.

Belpanelen voor appartementencomplexen met audio- of videointercom

Indien u de persoon die aanbelt niet alleen kunt horen maar ook kunt zien, kunt u nog beter bepalen of en wie u toegang verleent tot uw appartement. Door het voeren van een een gesprek met een audio-intercom met de persoon die bij u aanbelt, zorgt u ervoor dat u in de meeste gevallen wel weet voor wie en waarom u de deur opent. Toch is het niet eenvoudig om altijd op afstand te bepalen of personen die bij u aanbellen goede of slechte bedoelingen met u voorhebben.

Belpanelen voor appartementencomplexen met geluid én beeld bieden u nog meer mogelijkheden om een juiste inschatting te maken. Dankzij zulke belpanelen voor appartementencomplexen met video-intercom ziet u precies wie er staat en kunt u indien nodig ook extra (legitimatie-)bewijs vragen, zoals een badge of een identificatiebewijs van een nutsbedrijf wanneer iemand uw meterstand wilt komen opnemen.

Er bestaan trouwens ook video-intercoms met panoramabeeld, zodat u breder dan alleen uw deuropening kunt kijken en de mogelijkheid dat zich iemand ‘buiten beeld’ probeert schuil te houden, aanzienlijk kunt verkleinen. Vaak is er ook nog in een zoomfunctie voorzien.  Belpanelen voor appartementencomplexen beschikken ook vaak over een elektrische deuropener, zodat u met één druk op de knop uw bezoeker kunt binnenlaten. Dit is bovendien ideaal wanneer u niet meer zo goed ter been bent of als u ver moet wandelen om de deur te openen (zoals bijvoorbeeld in een flatgebouw).

Laatste innovaties van belpanelen voor appartementcomplexen

De technische ontwikkelingen staan niet stil. Belpanelen voor appartementencomplexen zijn tegenwoordig voorzien van remote control. Door het installeren van een app op uw smartphone of tablet kunt u overal vandaan zien wie er aanbelt. Dit maakt dat u ook wanneer u niet thuis bent, u real time kunt zien wie er aan uw deur staat. U kunt eventueel ook via uw smartphone of tablet voor iemand de deur opendoen, terwijl u nog afwezig bent.

U kunt eveneens kiezen voor belpanelen voor appartementencomplexen met een video deurintercom inclusief een camera- of videofunctie. Deze video deurintercom maakt iedere keer dat er wordt aangebeld, automatisch een foto of een filmpje van de bezoeker en slaat deze op in het geheugen van de hoofdmonitor.

De nieuwste innovatie is het bedienen van de intercom vanaf smartphone of tablet. Met de applicatie zijn alle functionaliteiten op afstand te bedienen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of advies op maat over welke video deurintercom het meest geschikt is voor u? Vraag gerust een adviserend gesprek aan bij een installateur in uw buurt!

Vraag meer informatie aan