Intercom voor bedrijven

Als bedrijf wil je niet zomaar iedereen binnenlaten. Een intercom is hiervoor een goed systeem om ongenode gasten buiten te houden. Als uw bedrijf in een bedrijfsverzamelgebouw is gevestigd is een intercom met meerdere adressen een goede optie, zodat iedereen zijn eigen deurbel heeft en deze eenvoudig vanaf zijn eigen kantoor kan openen. Dit geeft een professionele uitstraling en een veilig idee.

Hoe groot het bedrijf ook is, wij hebben de juiste intercomsystemen beschikbaar. Per bedrijf kunt u dan ook nog eens verschillende functionaliteiten gebruiken.

De binnenpost van de intercom kan bijvoorbeeld worden opgehangen aan de muur of dit kan een tafelmodel worden voor op een van de bureaus. U kunt er ook voor kiezen om het intercomsysteem via WiFi en 4G te gaan bedienen op tablet of smartphone.

Zo weet u altijd wie er aanbelt, wie u binnenlaat en houd u inbrekers eenvoudiger buiten de deur.

Wat zijn de kosten van een intercomsysteem 

 

Om een goede intercom aan te leggen voor de veiligheid van uw bedrijf of voor een bedrijfsverzamelpand, is het van het grootste belang dat de intercom die hier een cruciale bijdrage aan levert, compleet op orde is. Hiervoor gaat u natuurlijk niet over een nacht ijs.¬† Alle belangen en scenario's moeten meegenomen worden bij de keuze en installatie van het systeem.   Ga in zee met een partner die ruime ervaring heeft en u gedegen advies kan geven over intercom voor bedrijven voor nu en met het oog op de toekomst. Onze installatiebedrijven hebben gemeen dat ze zich continu verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard op het vlak van duurzaamheid, maar niet minder op het vlak van huisautomatisering of andere trends in de installatiebranche. De Intercomspecialist werkt samen met de meest innovatieve en gerenommeerde bedrijven in de installatiebranche. Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.