Alles over intercoms

Intercom voor VVE's

Het installeren van belpanelen voor appartementcomplexen om te weten wie er aan uw deur staat te bellen, voordat u de deur opent, kan u een gevoel van extra veiligheid en zekerheid bezorgen. Belpanelen voor appartementcomplexen geven u de volle controle over wie u al dan niet toelaat tot uw appartement  en zorgen ervoor dat u niet in onveilige situaties terechtkomt als u de verkeerde persoon toegang tot uw appartement heeft verleend.

Lees meer over intercom voor VVE’s

 

Intercom voor bedrijven

Als bedrijf wil je niet zomaar iedereen binnenlaten. Een intercom is hiervoor een goed systeem om ongenode gasten buiten te houden. Als uw bedrijf in een bedrijfsverzamelgebouw is gevestigd is een belpaneel een goede optie, zodat iedereen zijn eigen deurbel heeft en deze eenvoudig vanaf zijn eigen kantoor kan openen.

Dit geeft een professionele uitstraling en een veilig idee.

Lees meer over de intercom voor bedrijven

Intercom voor thuis

Wilt u een extra beveiliging op uw huis? Een intercom is hiervoor een betrouwbaar middel. Niet alleen schrikt het inbrekers af, maar het geeft ook een veilig gevoel. Op elk moment van de dag kunt u zien of en wie er bij u voor de deur staat, zelfs op uw tablet of smartphone.

Lees meer over een intercom voor thuis